Advertisement

Φουντουλησ Πολο : Foyntoylhs Na Xairetai Polo O Kosmos Onsports Gr - Πολο 26/12/18, 23:09 «αξέχαστη χρονιά, νέες επιτυχίες με τον ολυμπιακό» ο γιάννης φουντούλης έστειλε τις ευχές του για τη χρονιά που φεύγει, τονίζοντας ότι ήταν μία από τις πιο ξεχωριστές της ζωής.

Φουντουλησ Πολο : Foyntoylhs Na Xairetai Polo O Kosmos Onsports Gr - Πολο 26/12/18, 23:09 «αξέχαστη χρονιά, νέες επιτυχίες με τον ολυμπιακό» ο γιάννης φουντούλης έστειλε τις ευχές του για τη χρονιά που φεύγει, τονίζοντας ότι ήταν μία από τις πιο ξεχωριστές της ζωής.. Η ελληνική ολυμπιακή επιτροπή ανακοίνωσε ότι σημαιοφόρος της ελλάδας στην τελετή λήξης των ολυμπιακών αγώνων τόκιο 2020, ύστερα από απόφαση του αρχηγού μιχάλη φυσεντζίδη, θα είναι ο αρχηγός της εθνικής πόλο γιάννης φουντούλης. Ο γιάννης φουντούλης τόνισε ότι η εθνική ελλάδας βρίσκεται δύο ματς μακριά από το όνειρο και δεν μπορεί να σταματήσει να ονειρεύεται! Γιαννησ φουντουλησ ζωδιο γιαννησ φουντουλησ ηλικια γιαννησ φουντουλησ ημερομηνια γεννησησ Γιάννη φουντούλη, έχεις το σεβασμό μας. Πολο 21/08/19, 08:58 «ευχαριστώ τον ολυμπιακό, τιμή μου που ήμουν μέλος του» (pic) ο γιάννης φουντούλης ευχαρίστησε τον ολυμπιακό για τις αναμνήσεις που έχει αλλά και τους συμπαίκτες του και τον κόσμο.

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, γιάννης φουντούλης τόνισε ότι η πρόκριση στον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά πόλο ήταν ένα όνειρο που έγινε πράξη μέσα από την ομαδική. Ζητάμε συγγνώμη από τους έλληνες για τη χαρά μας. Πολο 26/12/18, 23:09 «αξέχαστη χρονιά, νέες επιτυχίες με τον ολυμπιακό» ο γιάννης φουντούλης έστειλε τις ευχές του για τη χρονιά που φεύγει, τονίζοντας ότι ήταν μία από τις πιο ξεχωριστές της ζωής. Αγωνιζόμαστε όλοι μας τη ζωή για να πραγματοποιήσουμε αυτό το όνειρο, οπότε με όλο τον σεβασμό θα πανηγυρίζουμε. Τον ιούλιο του 2017 ο φουντούλης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο ανδρών στη βουδαπέστη και μπήκε και στην κορυφαία επτάδα του τουρνουά.

Hhpuhiu M4xn3m
Hhpuhiu M4xn3m from static.euronews.com
Διπλή «βόμβα» με φουντούλη, βλαχόπουλο! Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, γιάννης φουντούλης τόνισε ότι η πρόκριση στον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά πόλο ήταν ένα όνειρο που έγινε πράξη μέσα από την ομαδική. Τον ιούλιο του 2017 ο φουντούλης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο ανδρών στη βουδαπέστη και μπήκε και στην κορυφαία επτάδα του τουρνουά. Πολο 21/08/19, 08:58 «ευχαριστώ τον ολυμπιακό, τιμή μου που ήμουν μέλος του» (pic) ο γιάννης φουντούλης ευχαρίστησε τον ολυμπιακό για τις αναμνήσεις που έχει αλλά και τους συμπαίκτες του και τον κόσμο. Ένα μήνα νωρίτερα ψηφίστηκε mvp του ελληνικού πρωταθλήματος για τη χρονιά αυτή από τους αθλητικούς. Γιαννησ φουντουλησ ένα μεσημέρι με την εθνική ομάδα πόλο πριν από τους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ζητάμε συγγνώμη από τους έλληνες για τη χαρά μας. Γιαννησ φουντουλησ ζωδιο γιαννησ φουντουλησ ηλικια γιαννησ φουντουλησ ημερομηνια γεννησησ

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, εμφανώς συγκινημένος, επισήμανε ότι η ομάδα απέχει δύο αγώνες από το απόλυτο όνειρο.

Ο γιάννης φουντούλης τόνισε ότι η εθνική ελλάδας βρίσκεται δύο ματς μακριά από το όνειρο και δεν μπορεί να σταματήσει να ονειρεύεται! Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, γιάννης φουντούλης τόνισε ότι η πρόκριση στον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά πόλο ήταν ένα όνειρο που έγινε πράξη μέσα από την ομαδική. Τον ιούλιο του 2017 ο φουντούλης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο ανδρών στη βουδαπέστη και μπήκε και στην κορυφαία επτάδα του τουρνουά. Πολο 21/08/19, 08:58 «ευχαριστώ τον ολυμπιακό, τιμή μου που ήμουν μέλος του» (pic) ο γιάννης φουντούλης ευχαρίστησε τον ολυμπιακό για τις αναμνήσεις που έχει αλλά και τους συμπαίκτες του και τον κόσμο. Γιαννησ φουντουλησ ζωδιο γιαννησ φουντουλησ ηλικια γιαννησ φουντουλησ ημερομηνια γεννησησ Γιαννησ φουντουλησ ένα μεσημέρι με την εθνική ομάδα πόλο πριν από τους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Οι ολυμπιακοί αγώνες ολοκληρώθηκαν και το μεσημέρι είχαμε την τελετή λήξης. Ένα μήνα νωρίτερα ψηφίστηκε mvp του ελληνικού πρωταθλήματος για τη χρονιά αυτή από τους αθλητικούς. «θα κοιτάξουμε στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο» o γιάννης φουντούλης τόνισε πως αν και η ελλάδα δεν είναι φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, μπορεί να κοιτάξει στα «μάτια» κάθε αντίπαλο. Η ελληνική ολυμπιακή επιτροπή ανακοίνωσε ότι σημαιοφόρος της ελλάδας στην τελετή λήξης των ολυμπιακών αγώνων τόκιο 2020, ύστερα από απόφαση του αρχηγού μιχάλη φυσεντζίδη, θα είναι ο αρχηγός της εθνικής πόλο γιάννης φουντούλης. Διπλή «βόμβα» με φουντούλη, βλαχόπουλο! Αγωνιζόμαστε όλοι μας τη ζωή για να πραγματοποιήσουμε αυτό το όνειρο, οπότε με όλο τον σεβασμό θα πανηγυρίζουμε. Ως ένα όνειρο ζωής που έγινε πράξη χαρακτήρισε στις δηλώσεις του μετά τον ημιτελικό των ολυμπιακών αγώνων με την ουγγαρία, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας πόλο, γιάννης φουντούλης.

Ζητώ συγγνώμη για τη χαρά μας. Δύο πολύ μεγάλες μεταγραφές ολοκληρώνει ο ολυμπιακός στο πόλο ανδρών, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μιας και επιστρέφουν στο λιμάνι τόσο ο γιάννης φουντούλης, όσο και ο άγγελος βλαχόπουλος. Ο γιάννης φουντούλης τόνισε ότι η εθνική ελλάδας βρίσκεται δύο ματς μακριά από το όνειρο και δεν μπορεί να σταματήσει να ονειρεύεται! «θα κοιτάξουμε στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο» o γιάννης φουντούλης τόνισε πως αν και η ελλάδα δεν είναι φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, μπορεί να κοιτάξει στα «μάτια» κάθε αντίπαλο. Η ελληνική ολυμπιακή επιτροπή ανακοίνωσε ότι σημαιοφόρος της ελλάδας στην τελετή λήξης των ολυμπιακών αγώνων τόκιο 2020, ύστερα από απόφαση του αρχηγού μιχάλη φυσεντζίδη, θα είναι ο αρχηγός της εθνικής πόλο γιάννης φουντούλης.

8apmnaacsueg M
8apmnaacsueg M from hellasjournal.com
Οι ολυμπιακοί αγώνες ολοκληρώθηκαν και το μεσημέρι είχαμε την τελετή λήξης. Πολο 26/12/18, 23:09 «αξέχαστη χρονιά, νέες επιτυχίες με τον ολυμπιακό» ο γιάννης φουντούλης έστειλε τις ευχές του για τη χρονιά που φεύγει, τονίζοντας ότι ήταν μία από τις πιο ξεχωριστές της ζωής. Αγωνιζόμαστε όλοι μας τη ζωή για να πραγματοποιήσουμε αυτό το όνειρο, οπότε με όλο τον σεβασμό θα πανηγυρίζουμε. Ο γιάννης φουντούλης τόνισε ότι η εθνική ελλάδας βρίσκεται δύο ματς μακριά από το όνειρο και δεν μπορεί να σταματήσει να ονειρεύεται! Τον ιούλιο του 2017 ο φουντούλης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο ανδρών στη βουδαπέστη και μπήκε και στην κορυφαία επτάδα του τουρνουά. Πολο 07/09/19, 01:55 «φανταστικός παίκτης ο φουντούλης!» ο επί σειρά ετών «χρυσός» ολυμπιονίκης, τάμας βάργκα, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον πρώην πολίστα του θρύλου… Ζητώ συγγνώμη για τη χαρά μας. Πολο αντρεσ / πριν 2 μήνες τέλος ο φουντούλης από φερεντσβάρος, ανοίγει ο δρόμος για τον ολυμπιακό

Γιαννησ φουντουλησ ένα μεσημέρι με την εθνική ομάδα πόλο πριν από τους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Η ελληνική ολυμπιακή επιτροπή ανακοίνωσε ότι σημαιοφόρος της ελλάδας στην τελετή λήξης των ολυμπιακών αγώνων τόκιο 2020, ύστερα από απόφαση του αρχηγού μιχάλη φυσεντζίδη, θα είναι ο αρχηγός της εθνικής πόλο γιάννης φουντούλης. Ζητάμε συγγνώμη από τους έλληνες για τη χαρά μας. Διπλή «βόμβα» με φουντούλη, βλαχόπουλο! Ένα μήνα νωρίτερα ψηφίστηκε mvp του ελληνικού πρωταθλήματος για τη χρονιά αυτή από τους αθλητικούς. «θα κοιτάξουμε στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο» o γιάννης φουντούλης τόνισε πως αν και η ελλάδα δεν είναι φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, μπορεί να κοιτάξει στα «μάτια» κάθε αντίπαλο. Γιαννησ φουντουλησ ένα μεσημέρι με την εθνική ομάδα πόλο πριν από τους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Πολο 21/08/19, 08:58 «ευχαριστώ τον ολυμπιακό, τιμή μου που ήμουν μέλος του» (pic) ο γιάννης φουντούλης ευχαρίστησε τον ολυμπιακό για τις αναμνήσεις που έχει αλλά και τους συμπαίκτες του και τον κόσμο. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, γιάννης φουντούλης τόνισε ότι η πρόκριση στον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά πόλο ήταν ένα όνειρο που έγινε πράξη μέσα από την ομαδική. Ως ένα όνειρο ζωής που έγινε πράξη χαρακτήρισε στις δηλώσεις του μετά τον ημιτελικό των ολυμπιακών αγώνων με την ουγγαρία, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας πόλο, γιάννης φουντούλης. Αγωνιζόμαστε όλοι μας τη ζωή για να πραγματοποιήσουμε αυτό το όνειρο, οπότε με όλο τον σεβασμό θα πανηγυρίζουμε. Ο γιάννης φουντούλης τόνισε ότι η εθνική ελλάδας βρίσκεται δύο ματς μακριά από το όνειρο και δεν μπορεί να σταματήσει να ονειρεύεται! Και στην τελετή λήξης ο γιάννης φουντούλης ήταν εκείνος που μπήκε στο γήπεδο με την. Δύο πολύ μεγάλες μεταγραφές ολοκληρώνει ο ολυμπιακός στο πόλο ανδρών, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μιας και επιστρέφουν στο λιμάνι τόσο ο γιάννης φουντούλης, όσο και ο άγγελος βλαχόπουλος.

Γιαννησ φουντουλησ ένα μεσημέρι με την εθνική ομάδα πόλο πριν από τους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο γιάννης φουντούλης τόνισε ότι η εθνική ελλάδας βρίσκεται δύο ματς μακριά από το όνειρο και δεν μπορεί να σταματήσει να ονειρεύεται! Διπλή «βόμβα» με φουντούλη, βλαχόπουλο! Τον ιούλιο του 2017 ο φουντούλης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο ανδρών στη βουδαπέστη και μπήκε και στην κορυφαία επτάδα του τουρνουά. «θα κοιτάξουμε στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο» o γιάννης φουντούλης τόνισε πως αν και η ελλάδα δεν είναι φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, μπορεί να κοιτάξει στα «μάτια» κάθε αντίπαλο.

Oxhcrz Psqnomm
Oxhcrz Psqnomm from image.fthis.gr
Πολο 21/08/19, 08:58 «ευχαριστώ τον ολυμπιακό, τιμή μου που ήμουν μέλος του» (pic) ο γιάννης φουντούλης ευχαρίστησε τον ολυμπιακό για τις αναμνήσεις που έχει αλλά και τους συμπαίκτες του και τον κόσμο. Αγωνιζόμαστε όλοι μας τη ζωή για να πραγματοποιήσουμε αυτό το όνειρο, οπότε με όλο τον σεβασμό θα πανηγυρίζουμε. Οι ολυμπιακοί αγώνες ολοκληρώθηκαν και το μεσημέρι είχαμε την τελετή λήξης. Διπλή «βόμβα» με φουντούλη, βλαχόπουλο! Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, γιάννης φουντούλης τόνισε ότι η πρόκριση στον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά πόλο ήταν ένα όνειρο που έγινε πράξη μέσα από την ομαδική. Εμείς μέσα από αυτές τις συνθήκες ζητάμε ένα προκαταβολικό συγγνώμη προκαταβολικά για τη χαρά που δείχνουμε να έχουμε, πόσο ενθουσιασμό. «θα κοιτάξουμε στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο» o γιάννης φουντούλης τόνισε πως αν και η ελλάδα δεν είναι φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, μπορεί να κοιτάξει στα «μάτια» κάθε αντίπαλο. Γιάννη φουντούλη, έχεις το σεβασμό μας.

Γιαννησ φουντουλησ ζωδιο γιαννησ φουντουλησ ηλικια γιαννησ φουντουλησ ημερομηνια γεννησησ

Ζητώ συγγνώμη για τη χαρά μας. Η ελληνική ολυμπιακή επιτροπή ανακοίνωσε ότι σημαιοφόρος της ελλάδας στην τελετή λήξης των ολυμπιακών αγώνων τόκιο 2020, ύστερα από απόφαση του αρχηγού μιχάλη φυσεντζίδη, θα είναι ο αρχηγός της εθνικής πόλο γιάννης φουντούλης. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, γιάννης φουντούλης τόνισε ότι η πρόκριση στον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά πόλο ήταν ένα όνειρο που έγινε πράξη μέσα από την ομαδική. Διπλή «βόμβα» με φουντούλη, βλαχόπουλο! Ως ένα όνειρο ζωής που έγινε πράξη χαρακτήρισε στις δηλώσεις του μετά τον ημιτελικό των ολυμπιακών αγώνων με την ουγγαρία, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας πόλο, γιάννης φουντούλης. Ζητάμε συγγνώμη από τους έλληνες για τη χαρά μας. Πολο 21/08/19, 08:58 «ευχαριστώ τον ολυμπιακό, τιμή μου που ήμουν μέλος του» (pic) ο γιάννης φουντούλης ευχαρίστησε τον ολυμπιακό για τις αναμνήσεις που έχει αλλά και τους συμπαίκτες του και τον κόσμο. Γιαννησ φουντουλησ ζωδιο γιαννησ φουντουλησ ηλικια γιαννησ φουντουλησ ημερομηνια γεννησησ Εμείς μέσα από αυτές τις συνθήκες ζητάμε ένα προκαταβολικό συγγνώμη προκαταβολικά για τη χαρά που δείχνουμε να έχουμε, πόσο ενθουσιασμό. Ένα μήνα νωρίτερα ψηφίστηκε mvp του ελληνικού πρωταθλήματος για τη χρονιά αυτή από τους αθλητικούς. Τον ιούλιο του 2017 ο φουντούλης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο ανδρών στη βουδαπέστη και μπήκε και στην κορυφαία επτάδα του τουρνουά. Πολο 26/12/18, 23:09 «αξέχαστη χρονιά, νέες επιτυχίες με τον ολυμπιακό» ο γιάννης φουντούλης έστειλε τις ευχές του για τη χρονιά που φεύγει, τονίζοντας ότι ήταν μία από τις πιο ξεχωριστές της ζωής. Ο γιάννης φουντούλης τόνισε ότι η εθνική ελλάδας βρίσκεται δύο ματς μακριά από το όνειρο και δεν μπορεί να σταματήσει να ονειρεύεται!

Posting Komentar

0 Komentar